VISA piirtää lohkoketjun haltuunottoa

Koska Bitcoinin hinta on yli 10 000 dollaria, muut tarinat näyttävät jäävän taakse. Maksuprosessori VISA on ollut melko kiireinen viime kuukausien ajan. Olemme ilmoittaneet useasta kehityksestä, mukaan lukien keskuspankin digitaalisten valuuttojen merkitys ja sen sisäisen ryhmäketjun laajentaminen . Tähän saakka, VISA on tiukat huomautuksensa maininnasta erityisesti Bitcoinista. Kaikki muuttui tällä viikolla.

Erityisen vanhassa askeleessa VISA julkaisi 22. heinäkuuta raportin, jonka otsikko on ” lähestymistapanamme digitaaliseen valuuttaan ”. Ehkä jännittävin osa on suunnitelma tukea digitaalisia valuuttoja. Yksi perusarvoista on ”Jäljellä oleva valuutta- ja verkkoagnostiikka: Suunnittelemme tukea digitaalisia valuuttoja ja blockchain-verkkoja, joita asiakkaamme ja kumppanimme vaativat, laajemman verkkoverkko-strategian mukaisesti.”

Lause ”valuutat ja blockchain-verkot, joita asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme vaativat” on kiinnittänyt huomiota taloudellisiin ryhmiin, kuten Mati Greenspaniin, QuantumEconomics.io

Matilla on oikeus olla niin onnellinen. Jos VISA-kumppanit vaativat sen toimivuutta Bitcoinin ja blockchainin kanssa, tämä on hyvä ekosysteemille. Luotto- ja maksujärjestelmissä mukana olevat yritykset ovat olleet hitaita ottamaan käyttöön kryptovaluuttoja. Square ja RobinHood ovat poikkeuksia. Kryptojen tuki voi tehdä niiden ostamisesta vähemmän monimutkaisia ​​ja hyväksyttävämpiä kuin aiemmin.

Pankit ja muut rahoituslaitokset ovat perinteisesti kiertäneet Bitcoinia. Suosittu media kutsuu sitä edelleen rikollisten ja hakkereiden valuuttana. VISA: n hyväksymisellä on paljon painoarvoa, etenkin kun otetaan huomioon viikonlopun vähäinen salauksen hinnan nousu.

Askel askeleelta

VISA: n uutiset tulevat samana päivänä samana ilmoituksena myös valuutanpitäjän toimistossa (OCC). Sen verkkosivusto , jonka tarkoituksena OCC on ”varmistaa, että kansalliset pankit ja liittovaltion säästöt yhdistykset toimivat terveenä tavalla tarjota tasapuolinen pääsy rahoituspalveluihin, kohdella asiakkaita tasapuolisesti, ja noudattaa soveltuvia lakeja ja määräyksiä.”

OCC on antanut liittovaltion valtuuttamille pankeille mahdollisuuden varastoida salausvaroja. Lyhyesti sanottuna pankkisi voi nyt pitää kryptovaluuttaasi. Mielenkiintoisella lehdistötiedotteella sanotaan, että tämä palvelu voi ulottua muutakin kuin yksityisten avainten passiiviseen pitämiseen. Voisiko tämä tarjota alkuperäisiä kryptovaihtoja? Ajatus kaupasta Bitcoinilla Wells Fargossa saattaa tuntua antiteettiselta pitkäaikaisille kodinkoneille, mutta tulokkaat todennäköisesti arvostavat saavutettavuutta.

Seuraavat vaiheet

Kun lause kuuluu: „Nyt odotamme.“ VISA-salauspalveluiden käyttöönottoa ei ole vielä saatu päätökseen, eikä yksikään pankki ole ilmoittanut tukevansa Bitcoin-ohjelmaa. Mutta jos härkämarkkinat varmistavat nousun, voimme nähdä tämän muutoksen nopeasti. Ja