Kortvarig prisanalys av Bitcoin SV: 5 oktober

Början av oktober har varit en oseremoniell för Bitcoin SV med priset som inte kan bryta sig från sitt $ 150- $ 160-intervall. Med trenden som verkar lite mindre hausseartad varje dag hade marknaden sina förhoppningar fästa på Bitcoin eller Ethereum för att utlösa ett rally. Även om prismässigt förstärkte de två bästa tillgångarna sin bas, så visade Bitcoin SV också en liknande syn. Vid pressen fortsatte Bitcoin SV: s position att förbli på 12: e med ett marknadsvärde på 3 miljarder dollar.

För Bitcoin SV har prisklassen varit mer eller mindre begränsad mellan stödet på $ 156 och motståndet är $ 164,5. Även om motståndet och stödet båda har testats vid olika tillfällen har det inte skett ett brott i mönstret. Mönstret är frågan förblir en något stigande kanal med mindre baisse konsekvenser.

Medan nedgången 1–2 oktober verkade brutal, har priset inte gett efter för ett fullständigt angrepp. Återhämtningen har inte heller varit bra, men om handelsvolymen observeras var aktiviteten fortfarande betydelsefull för tillgången.

När Stokastisk RSI når en översåld position med en baissbild för närvarande är en vändning nära för Bitcoin SV. Men på kort sikt tar priset möjligen ett nytt dopp.

Ur ett kortsiktigt perspektiv ser Bitcoin SVs pris livligt ut just nu men efter en kortsiktig tillbakagång. Att dra likheter med det baisseartade utbrottet 1–2 oktober kan en period säkerställa en upprepning. Även om priset kan stiga under de närmaste timmarna, kan ytterligare ett nytt test nära supporten $ 156 äga rum. För baishandlare kan en kort position öppnas till $ 163,5 för en riskavkastning på 2,75x, med vinster upptagna till $ 158 och begränsning av stoppförlust till $ 165,5.

Med Relative Strength Index eller RSI kommer köpetrycket att stabilisera indikatorn men baisseartiklarna kommer att dra tillbaka den från 50,00 för en eventuell positionering i den översålda zonen.

admin